PVC

PVC je tehnologija budućnosti, a naši sustavi profila postižu iznimne učinke na svim područjima primjene.

PVC stolarija izrađena po mjeri omogućava da se toplinska izolacija, protuprovalna i zvučna zaštita individualno prilagode postojećoj situaciji. REHAU PVC profili koje koristimo u izradi stolarije površinski su obrađeni HDF metodom, koja osigurava izrazito dopadljiv izgled, dugovječnost te jednostavnu njegu i održavanje.

Energetska učinkovitost

Energetski učinkoviti prozori i vrata odlučujući su faktori kad je u pitanju potreba za smanjenjem gubitaka energije.  Pitanje toplinske izolacije uz današnje rastuće cijene energenata i strogu zakonsku regulativu, sve više dobiva na važnosti. Energetski učinkoviti prozori i vrata odlučujući su faktori kad je u pitanju potreba za smanjenjem gubitaka energije. Istovremeno, moderni su prozori i vrata sigurna investicija pri brzorastućim cijenama energenata , osiguravaju zdravu klimu u prostorijama, povećavaju osjećaj ugode te osiguravaju dugotrajnu vrijednost nekretnine.

Jednostavna njega i održavanje

Okviri PVC stolarije trajno su izloženi raznim nepovoljnim čimbenicima, neovisno radi li se o utjecaju vremenskih neprilika ili stalnim radnjama zatvaranja i otvaranja, zbog toga ju je neophodno moći jednostavno čistiti uobičajenim sredstvima za čišćenje.

Zvučna izolacija

Zagađenje bukom je ozbiljan problem modernog života koji mogu trajno naštetiti zdravlju čovjeka. S našim sustavima profila za prozore i vrata možete zvučnu izolaciju prilagoditi svojim individualnim zahtjevima, ali i objektivnim zahtjevima okoline. Na taj ćete način buku ostaviti vani, a vi uživati u tišini svoga doma. PVC stolarija je najbolji način za zaštitu od buke od prometnica i općenito buke izvana.

Sigurnost

PVC prozori i vrata se mogu izraditi s komponentama za povećanje stupnja zaštite:

  • kvaka s ključem
  • ojačani dijelovi okova s gljivastim čepom
  • provjerena zaštita od provaljivanja polugom ugradnjom sigurnosnih AHS-okova
  • okvi za stupanj sigurnosti EF1/EF2
  • sigurnosno višeslojno staklo (VSG)
  • ostakljenje s pojačanom zaštitom od razbijanja prozora
  • REHAU tehnikom lijepljenja stakla i okvira krila

 

Za više informacija u vezi PCV materijala i naše ponude, kontaktirajte nas.